Legvakmerőbb húzásainkat sokszor egy paraszthajszál választja el a totális idiotizmustól.

Vass Virág könyvéből való ez az idézet is. Neked volt már olyan, hogy tettél valamit, amiből utólag nem jöttél ki jól? Hát, előbb - utóbb mindenki átesik a lovon... Szó szerint velem ez még nem történt meg - remélem nem is fog ;) ). Hogy átvitt értelemben igen-e? No comment.

Milyen jó is az, ha valaki figyel Rád! :)

Szerintetek mi a Szeretet?! Szerintem szeretni nem más, minthogy elfogadod a Másikat a hibáival együtt, és ha ránézünk, a benne rejlő értékekre figyelünk. Még egy vita során is. Szeretni. Talán ez a legfontosabb életünk során. Megadni és megkapni a figyelmet, a szabadságot és a bizalmat, egy sóhajtásnyi kellemes izgalommal, mely által új távlatok nyílnak. Amikor ezt érzem, biztosan tudom - jól választottam.

Címkék: könyv irodalom szerelem idézet elmélkedés lovaglás vass virág

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr981696571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása