2010.01.29. - Akciós Január :)

 2010.01.21. 17:46

Képzeljétek! Tegnap Anyukámat végre sikeresen felcsábítottam Budapestre! :) Itt jegyezném meg: kedves Rokonaimnak, Barátaimnak és Ismerőseimnek, hogy óramű pontosan beterveztem minden percet, így nem volt idő senkit sem meglátogatni, sem pedig találkozóra hívni, szal bocsi. Mea culpa, meg ilyesmik...

Az egyenleg kb 8 km séta, pár ezer forint mínusz, ám új lovas felső + sapi, lovaglócsizma, Anyunak egy szép felső és jó illatú szappanok. Ó igen, ki ne hagyjam, pár kéztörlő ugyancsak Anya számlájára. :)

Az odaút kissé fagyos hangulatú volt, mert az IC-n valaki elfelejtette, hogy fűteni illene a helyjegy ellenértékéért... khm. Ahogy néztünk kifelé csupán 1 dolog jutott el a tudatunkig: havazik. Na ez is jól kezdődik - gondoltuk. Aztán felkerestük kedvenc lovasboltomat, hol máris melengette kedvemet a tény, hogy mindent kaptam, ami tervben volt, sőt! Ajándékot is. :) Szuper! Azért velem kezdtük, mert az volt a legtávolabb, a XI. kerületben. Aztán következett Anya boltja, itt már legutóbb is siker koronázta szándékát. Nos, nagy jelenése lesz a közeljövőben, szal kerestünk is egy alkalomhoz illő szépet Neki. Aki keres talál, aki nem... nos, néha annak meg a kezébe adják! :) Ezután következett az IKEA, ahol megebédeltünk, mondhatni nevetséges áron. 100 Ft volt egy menü: 10 svéd húsgombóc, barna mártással, áfonya szósszal, sültkrumplival. Ugye tényleg vicces?! A mandulatortám, ami hozzám kívánkozott, drágább volt... 270 Ft! :D Sajnos pisztollyal álltak mögöttem, hogy nekem márpedig abból ennem kell! (Persze lehet a biztonsági őrnek nem ez volt a szándéka, csak én akartam félreérteni. ;) ) Azt hiszem szeretek belefutni az ilyen akciókba! Tényleg, vettem egy függönyt is, potom 300 Ft-ért!

A visszaút fele Diana Krall-val, másik fele meg Tankcsapdával telt, egy füllel hallgatva, mert Anyát nem lehetett kihagyni a buliból. Félúton már majdnem felcsavartuk a bőrünket, mert az odaúttal ellentétben most meg úgy fűtöttek, mintha nyarat akartak volna varázsolni. Páran hiányolni is kezdték a fűszoknyás lányokat, mi megelégedtünk volna egy úszómedencével és egy-egy koktéllal is. :) Apa aztán már hóeséssel várt bennünket. Mára ennyi, dióhéjban mindent tudtok! Szép 7végét, Nekünk dolgos lesz. :)

Címkék: zene reklám utazás tél sztori lovaglás tankcsapda meglepetés diana krall

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr61690681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása