Ma beszélgettem egy nagyon kedves emberkével, aki rengeteg szivecskével lepett meg. :) Ez úgy érzem nagyon aranyos dolog volt.

Ma amúgy lángost akartam sütni, csakúgy, mint 7elején, de egy váratlan esemény miatt áttettük reggelire a dolgot. Remélem akkor már nem fog semmi bezavarni. Úgy élvezem mindig, amikor valakinek adhatok valami jót. :) Ti már megkaptátok, remélem el is készítettétek. Tökéletes. És amikor azt látom, hogy a bangladeshi lányoknak is igazi élmény beleharapni, akkor igazán boldog vagyok! :)

Anno nem kaptatok fotót, mert olyan gyorsan elfogyott :D Na nem is azért kaptok most, mert nem sikerült jól! :P Épp csak most időben jutott eszembe, hogy kell csinálnom egyet róla! :)

Szóval... Ki kéri?! :D

 

Címkék: fotó barátság ajándék a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr891370443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása